Om Gecko Trädgårdsbutik

Vilka är vi? 

Vi är två systrar som driver Gecko Trädgårdsbutik. En av oss är växtnörd som drivit en plantskola/växtbutik med webförsäljning sedan 2008. Odlarglädjen, som plantskolan heter, har fullt med odlingsvärda och ovanliga växter i sortimentet.

Den andra systern är mer datanörd än växtnörd, och har byggt hemsidor och webbutiker under många år. Och vi är båda väldigt nördiga när det gäller snygga och roliga prylar för hem och trädgård. 

En perfekt kombination för att starta en webbutik med inredning till trädgårdar och uterum!

Sveriges Piggaste Trädgårdsbutik

Vi utvecklar sortimentet löpande. Vi tar in nya produkter i sortimentet varje vecka och har alltid Veckans Nya med 10% rabatt. Vill du ha koll på vad som är nytt och aktuellt så rekommenderar vi att du prenumererar på vårt nyhetsbrev, där presenterar vi nya och gamla favoriter varje söndag. 

Vi letar efter snygga och annorlunda produkter från leverantörer över hela världen. Vi importerar ofta från andra länder och mycket i sortimentet är vi ensamma om i Sverige.

Är det något du saknar eller har du tips om vad vi bör ta in? Kontakta oss (hej@gecko.se)!

Vi är helt enkelt Sveriges Piggaste Trädgårdsbutik.

Kontakta eller besök oss

Kontakta oss på epost hej@gecko.se eller på telefon 073-554 44 53. 

De flesta av våra prylar finns också till försäljning i vår butik utanför Eskilstuna, adressen är Barva 10, 635 04 Eskilstuna. Vi delar butik med Odlarglädjens Plantskola och Drängens Handelsbod.

Tack för att du tittar in!! 

 

gecko.se drivs av Zink Design AB, 556952-4803, Godkänd för F-skatt

Andra verksamheter i vårt nätverk

Vi delar butik, lager och frakttjänster med Odlarglädjens Plantskola och Drängens Handelsbod. För dig med handelsträdgård eller visningsträdgård så kan du beställa växtskyltar med din egen logga från skyltbilder.se. Spännande saker om trädgård, natur och odling som inte riktigt passar på Gecko skriver vi ibland om på lummer.se