Om Gecko Trädgårdsbutik

Välkommen! Vi har massor av härliga prylar till den som älskar trädgård. Vi lovar dig ett brett sortiment, snabba leveranser, trygg betalning och vänlig kundservice. Vi har alltid Öppet köp i 30 dagar, skulle det inte bli helt rätt så kontakta oss bara så ordnar vi det!  

Vår historia

Efter att ha startat och drivit en växtbutik med webförsäljning sedan 2008 ville vi utöka sortimentet till prylar för nytta, prydnad och nöje, med fokus på vad som passar i svenska trädgårdar. Därför startade vi webbutiken Gecko.se. Den drivs parallellt med Odlarglädjens växtbutik som erbjuder Odlingsvärda och Ovanliga Växter på nätet. 

Vi har lanserade Gecko.se under hösten 2013. Vi utvecklar sortimentet löpande.

Vårt erbjudande

Hos oss hittar du mer än det som 'alla andra har'. Vi är stolta över våra lite mer ovanliga produkter, som gör trädgårdslivet mer unikt och intressant.

Vad sägs om svensksnickrade Insektsholkar, vackra Rostiga Prylar, en Änglaglasvas, Frökulor med ängsfrö, Evighetsmarschaller, Trädgårdstomtar och Björktjära. Och så har vi såklart en massa annat också, som Sekatörer, Fågelholkar, Plantetiketter, Skrivblock och annat som man behöver till trädgård och uterum.

Vi är helt enkelt Sveriges Piggaste Trädgårdsbutik.

Kontakta oss

Kontakta oss via Odlarglädjens växtbutik (tel 073-554 44 53) eller på epost info@gecko.se. 

 

Tack för att du tittar in!! 
 
 
gecko.se drivs av Zink Design AB, 5569524803, Godkänd för F-skatt