Om Gecko Trädgårdsbutik

Vi har öppet som vanligt men väldigt mycket beställningar att ta hand om så det tar lite längre tid än vanligt innan du får det du beställt.. Välkommen med din beställning! 

Alltid Öppet köp i 30 dagar, skulle det inte bli helt rätt så kontakta oss bara så ordnar vi det!

Vilka är vi? 

Vi är två systrar som driver Gecko Trädgårdsbutik. En av oss är växtnörd som drivit en plantskola/växtbutik med webförsäljning sedan 2008. Odlarglädjen, som plantskolan heter, har fullt med odlingsvärda och ovanliga växter i sortimentet.

Den andra systern är mer datanörd än växtnörd, och har byggt hemsidor och webbutiker under några år. Och vi är båda väldigt nördiga när det gäller snygga och roliga prylar för hem och trädgård. 

En perfekt kombination för att starta en webbutik med trädgårdsprylar för nytta, prydnad och nöje, med fokus på vad som passar i svenska trädgårdar!

Vi har lanserade www.gecko.se under hösten 2013. 

Sveriges Piggaste Trädgårdsbutik

Vi utvecklar sortimentet löpande. Vi tar in nya produkter i sortimentet varje vecka och har alltid Veckans Nya med 10% rabatt. Vill du ha koll på vad som är nytt och aktuellt så rekommenderar vi att du prenumererar på vårt nyhetsbrev, där presenterar vi nya och gamla favoriter varje söndag. 

Vi letar efter snygga och annorlunda produkter från leverantörer över hela världen. Vi importerar ofta från andra länder och mycket i sortimentet är vi ensamma om i Sverige.

Är det något du saknar eller har du tips om vad vi bör ta in? Kontakta oss (info@gecko.se)!

Vi är helt enkelt Sveriges Piggaste Trädgårdsbutik.

Kontakta oss

Kontakta oss på epost info@gecko.se eller via Odlarglädjens växtbutik (tel 073-554 44 53). 

De flesta av våra prylar finns också till försäljning i Odlarglädjens butik utanför Eskilstuna, adressen är Barva 10, 635 04 Eskilstuna.  

 

Tack för att du tittar in!! 
 
 
gecko.se drivs av Zink Design AB, 5569524803, Godkänd för F-skatt